HomeFeaturedFocusTrei drone noi de la Overmax

Trei drone noi de la Overmax

Producătorul polonez pare să se fi orientat destul de puternic înspre segmentul de drone, pentru că acestea par a fi produsele cele mai frecvent lansate. Cam de mult nu am mai văzut un smartphone de la Overmax, însă iată că avem o gamă nouă de drone pentru pasionații de filmări aeriene și nu numai. Cel puțin una dintre aceste drone, modelul X-Bee Drone 1.1 nu este prevăzută cu cameră video, astfel încât ea funcționează mai degrabă ca jucărie pentru adulți, ca mijloc de exersare a abilităților de conducere a unui astfel de dispozitiv.

Restul de două drone, modelele X-Bee Drone 2.1 și X-Bee Drone 3.2 au și această caracteristică. Toate specificațiile tehnice le găsiți în link-urile celor trei produse. Tot ceea ce vă mai spun eu este că prețurile de vânzare pe care Overmax le recomandă partenerilor autorizați din România sunt de 43 euro pentru modelul X-Bee Drone 1.1, 65 de euro pentru modelul 2.1 și 96 de euro pentru versiunea de top.

Cum o dronă reprezintă un cadou inedit pentru un pasionat sau, deopotrivă, pentru cei care nu au mai experimentat deloc acest hobby, este foarte bine că Overmax acoperă toate segmentele de preț.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep