HomeFeaturedFocusBambus, abanos si specificatii de top: Doogee F3 Limited Edition

Bambus, abanos si specificatii de top: Doogee F3 Limited Edition

Avem de-a face aici cu un telefon care a fost anunțat de ceva vreme (la modul oficial) și care mai are puțin și își începe periplul comercial. Sper eu să nu îl și sfârșească așa cum îl va începe, adică în China cea mare și enervantă pentru telefoanele faine pe care le primește. Doogee F3 Limited Edition vine cu câteva carcase spate interesante (preluate de la modelul F3 Pro), un fel de replică la pielea naturală folosită de LG G4, și propune utilizatorilor abanos sau bambus. Arată foarte fain în poze, sunt destul de convins că și feeling-ul real este de senzație.

Partea frumoasă la acest smartphone este că și interiorul este de top. Că tot am vorbit de o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 810 și memorie RAM de 4 GB, atunci când l-am prezentat pe Zaydo Pulse, începem cu ele atunci când pornim descrierea lui F3 Limited Edition. Însă de aici încolo, lucrurile sunt și mai frumoase. Un display de 5 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), protejat de sticlă Gorilla Glass 3 curbată cu tehnologia 2.5D, o stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 21 megapixeli asortată cu una frontală de 8 megapixeli și un acumulator de 3100 mAh sună foarte frumos.

Presimt niște prețuri interesante (pe care le vom afla odată cu începerea comercializării acestui model) care vor demonstra că afirmația mea legată de faptul că Zaydo ar fi trebuit să vândă Pulse ceva mai ieftin stă în picioare. Nu că ar fi Doogee un brand mult mai răsunător ca Zaydo (deși este), cât pentru că avem specificații mai bune.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep