HomeFeaturedFocusLG Class a fost prezentat oficial

LG Class a fost prezentat oficial

Și într-adevăr reprezintă o revoluție din punctul de vedere al design-ului, față de linia devenită deja clasică a coreenilor. LG Class vine cu o construcție metalică, ședința foto din urmă cu câteva zile s-a dovedit a fi reală. Din păcate nu același lucru se poate spune și despre specificațiile tehnice speculate de diverși indivizi, în realitate ele sunt mult mai slabe (eu sunt ușor dezamăgit din această cauză), făcând din LG Class un smartphone și mai mid-range decât era. E drept, va conta mult de tot și prețul propus de LG și mai ales dacă LG Class își va găsi locul în ofertele operatorilor, acolo unde de obicei terminelele coreenilor par să se simtă destul de bine.

Până atunci însă, haideți să vedem specificațiile tehnice cu care defilează acest terminal metalic. Un chipset Qualcomm Snapdragon 410 pulsează în interior, în tandem cu o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă este de 16 GB (doritorii au la dispoziție și un slot microSD), camerele foto sunt de 13 și de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2050 mAh, sistemul de operare este un Android 5.1.1 Lollipop. Toate se ascund în spatele unui display de 5 inchi și 720p rezoluție, cu sticla ușor curbată pe margini.

Deocamdată telefonul este disponibil doar în țara natală, în ofertele marilor operatori de acolo, la un preț întreg de aproximativ 339 dolari. Nu cred că este grăitor acest preț, ci cel subvenționat. Însă până acolo ar trebui ca LG să arate intenții de a ieși cu acest smartphone în afara granițelor, informație pe care producătorul s-a ferit să o facă publică. Așteptăm și vedem!

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep