HomeFeaturedFocusElite, versiunea internationala a lui Axon de la ZTE

Elite, versiunea internationala a lui Axon de la ZTE

Dacă v-am amețit puțin cu acest titlu, este vorba despre un smartphone, ZTE Axon Elite, cu specificații destul de interesante și pe care vi-l aduc în atenție pentru că ZTE vrea să îl lanseze și în câteva piețe europene destul de importante, încă din primul val. Faptul că terminalul se va găsi cât de curând (luna aceasta) în țări precum Franța, Italia, Germania, Spania sau Marea Britanie, este un motiv suficient să sperăm că va urma și România cândva, sau că telefonul se va găsi măcar în ofertele operatorilor de pe la noi.

Ar fi frumos, pentru că Axon Elite arată destul de frumos, cel puțin pe hârtie. Un display LCD de 5,5 inchi și 1080p rezoluție, protejat cu sticlă 2.5D ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu procesor octa-core de 2.0 GHz, o memorie RAM de 3GB (LPDDR4), stocare internă de 32 GB, două camere foto principale, sistem duo camera, de 13 și de 2 megapixeli, plus o cameră dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh (cu Quick Charge), un sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop cu interfața ZTE adăugată  și un chip audio dedicat AKM 4961 Hi-Fi. Adăugați și un cititor de amprentă digitală, scanarea oculară sau controlul vocal, precum și un preț european de 420 euro și s-ar putea să fiți cuceriți de acest telefon.

Dacă prinde și o poziție frumoasă în ofertele operatorilor, s-ar putea să fie interesant. Deși acolo sunt alte interese, premianții avânbd locuri privilegiate.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep