HomeFeaturedFocusTabletele Galaxy Tab S2 de la Samsung, disponibile in Romania

Tabletele Galaxy Tab S2 de la Samsung, disponibile in Romania

La ceva mai puțin de două luni de zile de la lansarea oficială a tabletelor Samsung Galaxy Tab S2, cele două modele, de 8 și de 9,7 inchi, ajung și în România. Samsung s-a mișcat ceva mai greu decât o face în zona de smartphone, lucru oareșcum firesc pentru o nișă (aceea a tabletelor) cu o popularitate aflată în scădere. Chiar și așa, este de bun augur că avem două tablete de top, cu câteva funcționalități interesante (senzor pentru amprentă digitală, aspect 4:3) disponibile pentru eventualii doritori din România.

„Galaxy Tab S2 este un dispozitiv ideal pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare. Indiferent că se află în drum spre birou sau în mijloace de transport în comun către o destinație mai îndepărtată, tableta Galaxy Tab S2 este partenerul perfect de drum. Dimensiunile reduse și rama ușoară de metal o fac să fie extrem de ușor de utilizat chiar și atunci când suntem în mișcare, iar ecranul Super AMOLED și raportul de aspect de 4:3 le oferă utilizatorilor mai mult confort atunci când citesc sau navighează pe internet,” a declarat Valentin Popa, Tablets Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Galaxy Tab S2_White_5

De menționat este și că tableta vine cu suita Microsoft Office Solutions preinstalată, pentru ca utilizatorii să poată edita documentele cu ușurință, iar Samsung le oferă acestora 100GB de stocare de date, gratuit, timp de 2 ani, prin OneDrive.

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 este disponibilă în variantele de 9,7 inci și 8,0 inci versiunile cu Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, cu 32 sau 64GB capacitate de stocare și slot pentru microSD de până la 128GB, la partenerii din retail. Partea ceva mai cenușie vine atunci când aducem în discuție prețurile. Un preț de start (versiunea simpla, doar cu Wi-Fi) pentru seria de 8 inchi este de 2000 de lei, iar pentru cele mai mari, de 9,7 inchi, prețul pornește de la 2900 lei. Prețurile dau o nouă conotație afirmației oficialilor Samsung, din momentul lansării globale, cum că Tab S2 au fost gândite să fie competitori pentru iPad.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep