HomeFeaturedFocusCare este cea mai buna camera foto de pe smartphone?

Care este cea mai buna camera foto de pe smartphone?

top smartphone camera

Mai sunt două luni până la sfârșitul anului și TOP-ul celor mai bune camere foto de pe smartphone e gata, cu puține șanse ca cineva să vină să îl schimbe semnificativ. Da, Lumia 950 și Lumia 950 XL pot emite pretenții și poate HTC One A9 să vrea să intre în TOP, dar lucrurile cred că sunt deja clare.

Întrebarea este: Android sau iOS? Mai exact LG G4, Samsung Galaxy S6 Edge sau Sony Xperia Z5 sau iPhone 6s Plus sau iPhone 6 Plus?

Răspunsul este cel pe care probabil nu îl așteptați: primele șase locuri din TOP-ul DxOMark sunt ocupate de aparate Android, cu primul loc deținut de Xperia Z5 urmat la foarte mică distanță de S6 Edge, Google Nexus 6P și apoi LG G4. Abia e locul 8 apare iPhone 6 și apoi iPhone 6S.

dxomark-2015-scores

Știu că ăsta va fi un argument foarte bun pentru armata de fani Android ca să desființeze iPhone-ul (nu că ar fi ceva rău în asta) doar că trebuie să știți că testele DxOMark sunt făcute complex și că în realitate, la utilizarea normală, pozele sunt făcute pe setări automate și sunt șanse mari ca oricare dintre aparatele clasate pe primele 10 locuri să scoată poze mai bune, sau la fel de bune în comparație cu Xperia Z5.

Iar ca să vă dau răspunsul, în momentul de față testul DxOMark ne spune că cea mai bună cameră foto de pe un smartphone este cea de pe Sony Xperia Z5. Iar cea de iPhone 6S e undeva în spatele său …

via dxomark

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep