HomeFeaturedFocusInca un motiv sa imi iau Surface Pro 4: are unul dintre...

Inca un motiv sa imi iau Surface Pro 4: are unul dintre cele mai bune display-uri de pe piata

Microsoft-Surface-Pro-4

Pentru cei nehotărâți care mai au nevoie de elemente pro Surface Pro 4, mai adaug unul: are unul dintre cele mai bune display-uri de pe piață, net superior celui de pe Surface Pro 3. Și o zic cei de la DisplayMate:

With the latest fourth generation Surface Pro 4, Microsoft has produced another excellent professional grade high performance display for Windows that breaks a number of LCD Tablet performance records. In fact, based on our extensive lab tests and measurements, the Surface Pro 4 has one of the very best and most accurate displays available on any mobile platform and OS. It joins near the top of a small set of Tablets that have excellent top tier displays – for professionals that need a very accurate and high performance display for their work, and for consumers that want and appreciate a really nice and beautiful display.

În traducere înseamnă așa

”Cu generația a patra a Surface Pro Microsoft a produs un excepțional display pentru Windows care bate net multe LCD-uri de pe tablete. De fapt, pe baza testelor noastre Surface Pro 4 are unul dintre cele mai bune și clare display-uri disponibile pe orice platformă mobilă și pe orice sistem de operare. Se alătură unui grup restrâns de tablete ce au display-uri de TOP – cele pentru profesioniștii care au nevoie de un display excelent pentru activitatea profesională și pentru consumatorii care vor aprecia un display frumos”

Surface Pro 4 are o rezoluție de 2736 x 1824 pixeli, ceea ce este o creșetere cu 24% a densității (267ppi) față de cea 2160 x 1440 de pe Surface Pro 3 (216ppi) și cu 60% mai mulți pixeli (de la 3,1 milioane la 5). Toți parametrii relevanți au valori mai bune decât pe Surface Pro 3: Maximum Brightness, Contrast Ratio, Absolute Color Accuracy, Viewing Angle Performance.

Analiza completă poate fi parcursă pe DisplayMate urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep