HomeFeaturedFocusMotorola va duce oficial Droid Turbo 2 în Europa

Motorola va duce oficial Droid Turbo 2 în Europa

Iată că discuția de acum două zile, legată de posibilitatea de a achiziționa un Motorola Droid Turbo 2 din Europa (posibilitate care părea extrem de limitată la acel moment), capătă astăzi noi valențe. Producătorul de smartphone dă de înțeles că terminalul ar putea ajunge oficial în Europa, sub un alt nume ce-i drept. Însă cărui fan Motorola îi mai pasă de nume, atunci când are șansa de a pune mâna pe un adevărat flagship al acestui producător. Bine, va conta cu siguranță și prețul, iar Europa este renumită pentru faptul că aici produsele se scumpesc brusc. Deh, riscul nostru!

Ei bine, există voci care spun că sub numele de Moto X Force, vom avea și în Europa Droid Turbo 2. Eu nu m-am prins de unde toată această siguranță, din moment ce tot ceea ce există palpabil este un scurt clip video în care Rick Osterloh, președintele Motorola Mobility, dă de pământ la propriu cu un iPhone, un Samsung și noul Moto X Force, singurul care scapă întreg fiind, cum era de așteptat, acesta din urmă. De aici până la disponibilitatea în Europa încă de luna viitoare parcă mai sunt câțiva pași, care mie îmi scapă pe moment. Dar este bine să fim optimiști!

De remarcat și ideea inedită a celor de la Motorola, cu acest clip publicitar sub sloganul #ShortestPressAnnouncementEver.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep