HomeFeaturedFocusRoBoHoN, un alt fel de smartphone

RoBoHoN, un alt fel de smartphone

Am putea spune, fără să greșim prea mult, că este un smartphone și mai smart. Însă vorbim totuși de ceva mai mult de un smartphone. Produsul celor de la Sharp, care sincer încep să îmi placă, în ciuda încăpățânării de a se limita la piața din Japonia, este un roboțel cu formă umanoidă, care aduce destul de mult cu o figurină Lego, al cărui corp este partea apropiată de un smartphone. Sau, dacă o luăm în sens invers, este un smartphone cu membre și cap.

robo hon 2

Ideea este că are o inteligență artificială proprie, este capabil de anumite acțiuni (merge, se așează, dansează), are încorporat un proiector, interacționează din plin cu utilizatorul pe baza comenzilor vocale, fotografiază, filmează și face multe alte acțiuni.

De fapt, cea mai sigură metodă de a înțelege ce este de fapt, RoBoHoN, este să urmăriți clipul de prezentare de mai jos. S-ar putea să vă convingă suficient de mult încât să vă placă ideea. Și atunci ar mai rămâne ca Sharp să vină și cu o versiune care să comunice cel puțin în limba engleză.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep