HomeFeaturedFocusLenovo Vibe X3 Lite, un low-budget premiant

Lenovo Vibe X3 Lite, un low-budget premiant

Dacă ar exista premii pentru cel mai interesant raport specificații/preț, X3 Lite ar fi premiant cu siguranță. Cel puțin dacă specificațiile care au ieșit la iveală pentru acest terminal se păstrează. La cum arată lucrurile, prea mult nu vom mai avea de așteptat și vom afla și la modul oficial dacă telefonul nostru se califică pentru o astfel de distincție. Deocamdată ne bazăm pe informațiile scurse pe diferite site-uri (cel mai de îndredere fiind TEENA) și pe faptul că X3 Lite este doar o versiune ceva mai slabă a unui alt smartphone, Lenovo Vibe X3.

Un ecran de 5,5 inchi full HD (rezoluție 1080 x 1920 pixeli) ascunde în spatele lui un chipset cu procesor octa-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB, Cuplul de camere foto este format dintr-o cameră foto pricipală de 13 megapixeli, care are sub ea și un senzor pentru citirea amprentei digitale și o cameră foto pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Un acumulator de 3300 mAh, un Android 5.1 Lollipop, conectivitate LTE și o grosime de doar 8,7 milimetri, sunt alte caracteristici ale acestui dispozitiv care merită ținute minte.

Însă adevărata bomboană de pe tort este prețul de aproximativ 140 de dolari la care se spune că va fi disponibil acest terminal. Chiar dacă vorbim de un preț valabil în China, este totuși interesant. Cu atât mai mult cu cât Lenovo nu s-a sfiit să își împingă modelele și pe piețele europene sau nord-americane. Așteptăm lansarea oficială cu speranța că nu vom avea parte de o surpriză neplăcută.

via MobiPicker

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep