HomeFeaturedFocusFujitsu Arrows NX F-02H, samuraiul cu nume de robot

Fujitsu Arrows NX F-02H, samuraiul cu nume de robot

Pentru că v-am tot povestit despre terminale cu specificații de top, dar cu șanse minime de a ajunge pe la noi prin țară, toate având ca element comun deschiderea doar înspre piața din China (și pe care le-am tot numit smartphone-erou, lucru care mi-a atrat reproșuri), haideți să schimbăm puțin registrul și să ne uităm puțin înspre alt terminal de top cu șanse minime de a poposi pe plaiurile mioritice, dar care provine de pe piața din… Japonia. Da, știu, nu este prea departe. Însă Fujitsu Arrows NX F-02H merită puțin din atenția noastră, nu doar datorită configurației de top, dar și aspectului fizic destul de inedit, la care contribuie grosimea de doar 7,9 milimetri combinată cu un aspect rugged, dictat de standardul militar MIL-STD-810G, care-i certifică rezistența la apă, praf și șocuri mecanice.

Din punct de vedere tehnic, configurația lui Fujitsu Arrows NX F-02H este deschisă de un display IPS NEO de 5,4 inchi, cu rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli, 544 dpi), un chipset Qualcomm Snapdragon 808 cu procesor hexa-core și GPU Adreno 418, o memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 21,5 megapixeli (senzor Sony Exmor RS), o cameră foto frontală de 2,4 megapixeli, un acumulator de 3390 mAh și un sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Suntem în Japonia, așa că e nevoie de un feature aparte. Scannerul de iris (ochi) salvează situația.

Cred că v-ați convins că este interesant, ar merita și el titulatura de erou, însă având în vedere că nu are șanse să ajungă prin Europa, nici nu mai contează că nu știm un preț pentru el. Va fi disponibil de luna viitoare prin rețeaua DoCoMo.

via LatinPost

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep