HomeFeaturedFocusChinezii incep sa lucreze la design

Chinezii incep sa lucreze la design

Atunci când la nivel de specificații tehnice deosebirile între telefoane sunt foarte fine, iar prețurile vin toate într-un interval destul de strâns, alegerea cumpărătorului se face în funcție de aspectul fizic. De altfel, acest criteriu completează, alături de preț și specificații, podiumul principalelor motive pe baza cărora se ia decizia de cumpărare pentru un smartphone. Brandurile chinezești de linia a doua au demonstrat din plin că știu să facă telefoane bune și ieftine. Acum, apar primele semne că se vor concentra și asupra aspectului, acolo unde, de ce să nu recunoaștem, au suferit destul de mult până acum.

Iar Elephone, pe care i-am mai văzut cu dispozitive interesante, prezintă (la modul chiar oficial), un smartphone care îmbină într-un mod chiar inspirat, metalul cu pielea. Doar LG a mai folosit pielea naturală la G4, asta fără să punem la socoteală Vertu-uri și alte drăcovenii, scumpe, la care pielea respectivă era folosită pe post de factor exotic, care urca vertiginos prețul telefonului. Elephone alege însă o combinație reușită, care le demonstrează acestora din urmă că nu e nevoie de piele exotică și cu atât mai mult de prețuri exorbitante, pentru a avea un telefon interesant.

Deocamdată nu există prea multe detalii despre acest smartphone, cu excepția faptului că va avea un display de 5,3 inchi, dimensiune considerată de chinezi ca fiind ideală pentru mâna omului și că va fi lansat în primul trimestru al anului viitor.

Așa că nu ne mai rămâne decât să ne delectăm cu fotografiile publicate de producător, din care reiese foarte clar designul telefonului. Îmi place la nebunie pielea de culoare portocalie, merge de minune cu metalul. Aș fi curios să aflu însă cât de rezistentă este la utilizarea cotidiană. Rămâne curată sau va începe să arate urât?

Oricum, tot respectul pentru eforturile celor de la Elephone. Nu este prima dată când arată că se preocupă de chestiunea designului și că vor să iasă din tipare.

Elephone-1

Elephone-2

via Elephone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep