HomeFeaturedFocusSmartphone-ul Pepsi este oficial

Smartphone-ul Pepsi este oficial

Am mai vorbit despre el și în trecut, la nivel de zvon, însă acum Pepsi Phone P1s este cât se poate de oficial. Și real, pentru că Pepsi confirmase că pregătește un astfel de dispozitiv. Destul de ciudat pentru un smartphone realizat în scopuri de branding, este supus unei campanii de crowdfunding care se pare că se bucură de destul succes. Până la urmă este vorba despre un mid-range specific pieței din China (astea ajung de multe ori să fie flagship-uri prin Europa) destul de atractiv, cu un preț de bun simț pentru specificațiile tehnice pe care le oferă și cu un nume sonor în toate colțurile lumii. Prin nume sonor fac referire la brand-ul Pepsi, pentru că terminația P1s este, cel puțin pentru mine, extrem de enervantă, nu sufăr telefoanele cu astfel de combinații de cifre și litere în denumirea lor.

Pepsi-Phone-2

Revenind la Pepsi Phone (fără terminație), specificațiile sale tehnice sunt destul de apropiate de zvonurile care apăruseră în trecut. Un display de 5,5 inchi, full HD (1080p), protejat cu sticlă 2.5D, un chipset MediaTek MT6592 cu procesor octa-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un sistem de operare Android 5.1 Lollipop, cu un skin peste, denumit pompos sistem de operare, dido OS 6.1 pe numele său, formează configurația acestui smartphone și ne arată că zvonurile au fost destul de corecte, chiar exacte.

Există și senzorul pentru citirea amprentei digitale, așa cum bănuiam. Prețul este marea surpriză. S-a epuizat o primă tranșă dedicată special pentru susținătorii campaniei de finanțare, care presupunea unități albastre, la prețul de doar 91 de dolari. A doua tranșă, vine la prețul de 110 dolari, unul atractiv în continuare. Mai ales că Pepsi Phone se estimează a fi livrat în primele zile ale lui decembrie. Așa că prea mult nu mai este de așteptat.

Mai rămâne doar problema disponibilității, care deocamdată pare limitată la piața din China.

via PocketNow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep