HomeFeaturedFocusCum se face un Black Friday adevarat: Microsoft Lumia 640 la 29...

Cum se face un Black Friday adevarat: Microsoft Lumia 640 la 29 de dolari

Asta este pentru toți simulatorii autohtoni de reduceri, fie ele de Black Friday, de vacanță, de sărbători de iarna, pascale, de Pink Monday și alte găselnițe de marketing care fac orice, mai puțin să scadă cu adevărat prețurile. Uitați aici un exemplu dat peste ocean, ce-i drept, în Statele Unite, de către Best Buy. Aceștia oferă un smartphone Microsoft Lumia 640 cu doar 29,99 dolari. Este un preț care nu este încorsetat de niciun fel de obligație contractuală. Ce-i drept, telefonul este blocat în rețeaua AT&T, dar, încă odată, nu este condiționat de semnarea vreunui contract cu operatorul.

Eu chiar nu aș avea nicio problemă cu o blocare a telefonului în rețeaua unui operator, oricare ar fi el, atâta timp cât vorbim de un asemenea preț. Cel mai probabil că este și meritul Microsoft, o companie care încă încearcă să impună sistemul de operare pentru dispozitive mobile propriu. Iar pârghia prețurilor mici este una dintre cele mai în măsură să acționeze pentru o adopție cât mai mare a unui produs.

Chiar dacă momentan telefonul rulează Windows Phone 8.1, există promisiuni ferme din partea Microsoft că acesta va primi update-ul către Windows 10 Mobile. Și, dacă luăm în calcul promoția de mai sus, probabil că se vor ține de promisiune.

UPDATE: Se pare că era cam prea mult, chiar și pentru Statele Unite. Lumia 640 a ieșit din prima pagină de promoții, iar prețul este de 59 de dolari. A durat o zi, probabil că unii au fost norocoși!

via BestBuy

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep