HomeFeaturedFocusEditorul de cod Visual Studio Code oferit de Microsoft comunitatii Open Source

Editorul de cod Visual Studio Code oferit de Microsoft comunitatii Open Source

Visual Studio Code Editor

Microsoft folosește orice modalitate are la îndemână ca să atragă dezvoltatorii de aplicații către instrumentele, serviciile sale și poate la un moment dat și către platformele sale Windows. Cea mai nouă încercare (lăudabilă!) este cea prin care editorul său Visual Studio Code (download de aici), ce funcționează pe Windows, Mac OS și Linux este oferit comunității Open Source. Odată cu anunțul acesta avem și o nouă versiune care include suport pentru extensii și chiar un market pentru ele. În momentul de față sunt peste 60 de extensii disponibile pentru download.

Trebuie să știți că pe lână Visual Studio Code Microsoft mai oferă în mod gratuit dezvoltatorilor un instrument foarte puternic: un pachet Visual Studio Community edition (gratuit pentru construirea de aplicații în companii cu până la 5 angajați) alături de un alt pachet, Visual Studio Dev Essentials – oferă acces la Visual Studio Community, Visual Studio Code și noul Visual Studio Team Services, acces pe forumurile de suport ale Microsoft, bundle Parallels Desktop for Mac; cursuri de la Pluralsight, Wintellect și Xamarin; un credit de 25 USD lunar pentru Azure și încă câteva chestii faine.

Dacă încă nu ați făcut asta vă recomand să mergeți și să încercați Visual Studio Community Edition. Iar dacă e prea mult sau vreți ceva pentru o altă platformă, rămâneți cu Visual Studio Code.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep