HomeCloud & MobilityMicrosoft anunta deschiderea programului Office Insider, similar cu Windows Insider

Microsoft anunta deschiderea programului Office Insider, similar cu Windows Insider

Office_365_Blog_Image

Astăzi Microsoft a anunțat că deschide programul Office Insider, un program de testare similar cu Windows Insider în care utilizatorii de servicii Office 365 Home, Office 365 Personal și Office 365 University pot intra ca să primească în avans versiunile de Office la care Microsoft lucrează intern. Cine va dori să facă asta va contribui practic la crearea versiunilor viitoare de Office, de aia și Microsoft apelează la acei utilizatori de Office (probabil cei ce sunt deja în Windows Insider) care știu exact ce vor și pot să dea sugestii obiective despre ce trebuie schimbat și cum.

image

Vă interesează? Atunci intrați pe Office Insider și înscrieți-vă. Veți putea testa variantele de PC, de Android și Windows Mobile. Cele de Mac vor veni ceva mai încolo.

Eu tocmai am devenit Office Insider pentru Android și PC. Pentru Android aveți nevoie de o adresă de Google validă, pentru cel de PC e nevoie să aveți deja un abonament Office 365 activ.

image

 

Trebuie să știți că dacă deveniți Office Insider nu e obligatoriu să rămâneți în program pentru totdeauna. Oricând aveți posibilitatea să ieșiți din el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep