HomeFeaturedFocusGionee S Plus, un mid-range usor supra-evaluat

Gionee S Plus, un mid-range usor supra-evaluat

Cam asta a fost prima senzație în momentul în care am citit despre acest terminal. Că Gionee, o companie care își făcuse un renume prin prețurile avantajoase pe care le practica pentru telefoanele produse (și, mai pe la noi, prin relația specială cu Allview), începe să se îndepărteze de filosofia care părea că i-a consacrat și să își prețuiască ceva mai mult decât este cazul dispozitivele. Cine știe, poate că în China sau în India (acolo unde se lansează în primă fază S Plus) Gionee chiar este un nume cu greutate, deși mă cam îndoiesc. Cât despre raportul preț/specificații, ușor nedrept, m-ar ajuta și o părere de-a voastră.

S Plus vine cu un display Super AMOLED de 5,5 inchi și 720p rezoluție, protejat de Gorilla Glass 3. În spatele lui se ascunde un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 3 GB. Stocarea internă este de 16 GB, camerele foto sunt de 13 megapixeli și de 5 megapixeli, iar acumulatorul 3150 mAh. Restul specificațiilor includ un slot microSD, un Android 5.1 Lollipop, suport pentru LTE, un port USB Type-C, fast charging și o chestie inedită, Face Unlock, care promite să deblocheze telefonul în mai puțin de o secundă.

Nu sună deloc rău din punctul de vedere al configurației, dar dacă ne uităm înspre prețul de aproximativ 260 dolari, parcă este puțin cam aspru. Nu mai departe de două zile ne uitam înspre UMI Iron Pro, un smartphone cu configurație similară și cu un preț mult mai bun.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep