HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 2A reinventeaza conceptul de low-budget

Xiaomi Redmi 2A reinventeaza conceptul de low-budget

Chinezii de la Xiaomi sunt plini de surprize plăcute și sunt foarte buni de dat exemplu tuturor producătorilor de smartphone, de la numele de top și până la așa-zișii producători locali. Dacă cu ceva vreme în urmă mă întrebam retoric cum este posibil saltul de la 1 GB de RAM și 8 GB stocare internă la cantități duble, cu doar 18 dolari (și mai ales de ce alți producători nu sunt capabili de asemenea realizări, deși unii au producția în propria curte), acum vine și un soi de răspuns, dacă putem să îi spunem așa.

Xiaomi Redmi 2A este noul erou care face o ispravă și mai mare. De la o memorie RAM de 1 GB și o stocare internă de 8 GB, terminalul iese într-o variantă îmbunătățită (Enhanced Edition), cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB pentru stocare internă, fără să modifice prețul. Și dacă o considerăm ca fiind o obligație pentru companie, după declarațiile unuia dintre fondatori, care a afirmat că acestea sunt cantitățiile de memorie de bun-simț pentru un smartphone contemporan, tot este o mare realizare din partea Xiaomi.

Iar dacă vă spun că, pe lângă 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă, Xiaomi Redmi 2A Enhanced Edition mai propune un display de 4,7 inchi, cu rezoluție 720 x 1280 pixeli (312ppi), un chipset Leadcore LC1860 cu procesor quad-core de 1,5 GHz, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli și un acumulator de 2200 mAh, toate acestea la un preț de doar 78 dolari (pe piața din China), sunt convins că v-am umplut de nervi. 78 dolari!

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep