HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 10586 lansat in Fast Ring, ultimul update...

Windows 10 Insider Preview Build 10586 lansat in Fast Ring, ultimul update major inainte de Fall Update

windows10_update

Aseară utilizatorii din programul Windows Insiders pentru PC au primit în Fast Ring build-ul 10586 pentru PC. Teoretic este ultimul build de test înainte de lansarea oficială a Windows 10 Threshold 2 Update ce va veni săptămâna viitoare. Actualul update vine cu ceva remedii, aduce noi bug-uri și schimbă încă ceva la nivelul interfeței.

Utilizatorii de Surface Pro 3 pot respira ușurați că merge modul Sleep și nu mai sunt nevoiți să închidă complet tableta. Problemele legate de sunet la apariția unei notificări în Action Center sunt fixate, iar Windows-ul va ști cum s-a făcut ultima autentificare și o va prezenta din nou la următorul login.

O schimbare pe care o veți descoperi când veți pune Windows 10 Fall Update e legată de faptul că bara aplicațiilor de pe desktop o să fie colorată interesant.

Dacă sunteți în programul Windows Insider vă recomand să puneți build-ul 10586 pentru că se instalează fără probleme (nu am putut pune build-ul precedent pe PC din cauza unor erori de instalare, ceva legat de detectia driver-elor. 10586 a mers rapid și fără probleme).

Iar pentru restul dintre voi pregătiți-vă să primiți integrarea Skype cu Messaging, extinderea Cortana, finisările din Edge pe 10 noiembrie, adică marți, de Patch Tuesday.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep