HomeFeaturedFocusAndroid-ul are o sansa! Andy Rubin se apuca de hardware

Android-ul are o sansa! Andy Rubin se apuca de hardware

Andy Rubin este omul care a pus bazele sistemului de operare Android, înainte ca acesta să fie achiziționat de Google (2015). Este omul care a trecut la Google odată cu această achiziție și s-a ocupat în continuare de copilul său. Este omul care a părăsit Google în martie 2013 și care are, în prezent, un fond care finanțează proiecte inedite, Playground Found, cu un capital de 300 de milioane de dolari. Este omul cu o grămadă de conexiuni atât în zona IT-ului, cât și în cea a marilor finanțatori. Așa că, în mod inevitabil, cel puțin după părerea mea, este omul potrivit pentru a realiza un terminal high-end Android, care să nu fie asociat cu niciun mare producător actual.

Potențial există, omul a arătat că are viziune și atâta vreme cât a dat o mare lovitură pe partea de software, are toate premisele necesare să reușească și în zona de hardware. Iar fanii împătimiți ai Android-ului au motive să spere!

Deocamdată sunt doar zvonuri, care merg până acolo încât să speculeze că deja se pun bazele unei echipe care să se ocupe de acest proiect.

Eu mă întreb, un astfel de super-terminal cu cine ar rivaliza mai puternic? Cu restul de flagship-uri Android de la marii producători, sau cu telefoanele de la Apple?

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep