HomeFeaturedFocusGionee Marathon M5 Plus prezentat oficial in China

Gionee Marathon M5 Plus prezentat oficial in China

Terminalul vine ca urmaș al lui Marathon M5, un smartphone care s-a remarcat la vremea lui prin cei doi acumulatori care însumau 6020 mAh. Chiar dacă acum nu se specifică dacă este vorba despre două baterii sau una singură, se păstrează această trăsătură a autonomiei care se presupune că este peste medie datorită capacității acumulatorului. Da, este mai mic, de 5020 mAh și da, trebuie să țină în viață un display ceva mai mare, un AMOLED full HD (1080 x 1920 pixeli) de 6 inchi. Deci și autonomia va fi mai mică, însă, cred eu, va rămâne peste media cu care ne-au obișnuit telefoanele smart de rând.

Restul specificațiilor de natură tehnică pe care le propune Gionee în Marathon M5 Plus este compus dintr-un chipset MediaTek 6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 64 GB care poate fi completată la nevoie cu un microSD de până la 128 GB, o cameră foto principală de 13 MP cu Phase Detection Auto Focus, o cameră foto frontală de 5 MP, suport pentru 4G LTE, USB Type-C și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul home.

Din punctul de vedere al prețului, phablet-ul se autopropune la echivalentul a 385 dolari în China. De aici, prețul va cunoaște o creștere (cel puțin în primă fază) de fiecare dată când telefonul va cuceri piețe noi. Chiar și așa, sper ca cei de la Gionee să capete curaj și să plănuiască o expansiune cât mai amplă pentru terminalul lor (și nu numai pentru el).

via NDTV

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep