HomeFeaturedFocusMeizu inregistreaza o crestere consistenta a vanzarilor de smartphone

Meizu inregistreaza o crestere consistenta a vanzarilor de smartphone

După ce am văzut cu Huawei a intrat într-o companie foarte selectă în rândul producătorilor care reușesc să vândă peste 100 de milioane de telefoane inteligente într-un singur an, alături de Samsung și Apple, iată că acum avem un alt producător chinez care reușește o ispravă destul de spectaculoasă. Și credeți-mă pe cuvânt, spectaculos este puțin spus. Nu știu cum să descriu o creștere de 350% a cifrei de vânzări pentru un an de zile. Este o realizare estrem de mare, chiar și pentru un jucător care pornește de jos.

Meizu a reușit să vândă anul acesta peste 20 de milioane de telefoane smart. În condițiile în care anul trecut această cifră era de doar 4,4 milioane de unități, eu zic că perspectivele sunt destul de frumoase pentru acest producător. Mai ales că se numără printre puținii producători chinezi care a arătat o destul de mare deschidere către piețele occidentale. Iată că această strategie dă roade destul de eficient, sper să fie un adevărat model și pentru alții.

Revenind la Meizu, este și meritul raportului preț/specificații extrem de atractiv pe care această companie l-a practicat aproape de fiecare dată. Adică exact acel lucru de care Xiaomi pare a se îndepărta, lucru resimțit și în vânzările nu chiar pe măsura așteptărilor.

Sunt convins că Meizu va avea o dinamică pozitivă și pe viitor. În același timp, sunt și curios să aflu dacă își va trăda principiile și va începe să își prețuiască brand-ul mai mult decât este cazul. Văd că acest lucru devine un obicei in lumea telefoanelor inteligente în ultima vreme.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep