HomeFeaturedFocusOukitel K10000, telefonul cu cea mai mare baterie, disponibil la comanda

Oukitel K10000, telefonul cu cea mai mare baterie, disponibil la comanda

Am mai vorbit despre Oukitel K10000, cel mai potent smartphone din punctul de vedere al acumulatorului, încă de pe vremea în care el nu fusese anunțat oficial. Până la urmă, un terminal mobil cu o baterie internă de 10.000 mAh îți atrage atenția. Între timp, acesta a devenit oficial și, mai nou, va fi disponibil încă de săptămâna aceasta (cu livrare în ianuarie) pe Gearbest.com. Este un lucru bun, pentru că magazinul online are deja un depozit în Europa și livrează chiar și în România.

Prețul de vânzare al telefonului este de 239 dolari (se pare că există chiar și o promoție care coboară acest preț până la 199 dolari), unul destul de cinstit pentru un telefon cu asemenea acumulator (care se încarcă complet în 3 ore și jumătate), ce prezintă și abilități de reverse charging, putând încărca alte dispozitive mobile la nevoie.

oukitel k10000 gearbest

Găsesc acest preț interesant, chiar și punând în balanță restul specificațiilor tehnice, care nu trec de nivelul unui mid-range ceva mai modest. Un display de 5,5 inchi și rezoluție HD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli, o memorie RAM de 2 GB, o stocare de 16 GB, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720, abilități dual-SIM, conectivitate LTE sau un Android 5.1 Lollipop, nu sunt caracteristici care să te dea pe spate. Acumulatorul însă o face, iar în combinație cu aceste specificații enumerate mai sus, ar trebui să asigure o autonomie spectaculoasă. Sunt curios să văd și în practică dacă toate calculele de pe hârtie se respectă.

via Gearbest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep