HomeFeaturedFocusSa fie asta LG G5? Carcasa metalica si dual camera?

Sa fie asta LG G5? Carcasa metalica si dual camera?

insandouts-1-980x420

Spiritele se încălzesc pe măsură ce MWC-ul 2016 se apropie. Zvonistica e în floare și sunt ceva site-uri care o duc bine de pe urma acestei situații. Cele mai recente informații ne aduc în prim plan viitorul LG G5, care e posibil să iasă mai repede decât ne așteptăm sau ne-a obișnuit LG. Pe net au apărut niște imagini și o captură de ecran ce ar înfățișa specificațiile viitorului flagship LG. În principiu ar avea platforma Qualcomm Snapdragon 820, doar 3 GB RAM și probabil o cameră frontală de 8 MP.

DIsplay-ul va fi unul QHD, normal aș zice pentru un flagship de 2016, cu o diagonală de 5.6 inci (sau 5.3 după cum zic alte leak-uri). Interesant este decizia LG a ajunge (în sfârșit) la o carcasă de metal după ce a cochetat cu ideea de plastic și apoi piele pe modelele anterioare de G4 și G3.

Lipsește totuși slot-ul microSD, ceea ce nu e chiar un lucru pozitiv.

fHdh1cP-254x383

Sunt foarte curios dacă zvonul legat de posibilitatea ca LG G5 să vină cu un sistem de cameră duală, similar cu cel folosit de HTC doar că la LG camerele vor fi poziționate una deasupra celeilalte și nu una lângă cealaltă. Prima ar avea 16 MP, a doua 8 MP, ambele cu focalizare prin laser.

Și nici cea mai nouă găselniță din lumea smartphone-urilor, cititorul de amprentă nu va lipsi: el va fi pe spate, similar cu design-ul LG V10.

Cum vi se pare ideea?

Suntem la final de an și zvonurile astea pot să fie o lectură interesantă. Țineți însă minte că sunt doar zvonuri, așa că luați-le ca atare.

via Reddit

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep