HomeFeaturedFocusUn mini material video ne ajuta sa ne reamintim de X Files...

Un mini material video ne ajuta sa ne reamintim de X Files in avanpremiera lansarii noii serii din 24 ianuarie

x-files-return-logo

Nu știu alții cum sunt dar mie mi-a plăcut serialul X Files și l-am devorat pe vremea când rula pe posturile TV din România. Mi-a părut rău că s-a terminat și în același timp am fost bucuros pentru că începuseră să o dea de gard cu povestea. Asta se întâmpla în 2002.

Au trecut 13 ani și Scully și Mulder revin într-o miniserie a The X Files ce va porni pe 24 ianuarie ca o continuare a ceea ce s-a lăsat neterminat în 2002 și completată oarecum cu filmele făcute ulterior.

Până acum știam destul de puține despre noua serie deoarece creatorul ei Chris Carter ne-a dezvăluit prea puține despre agenții FBI Dana Scully (Gillian Anderson) și Fox Mulder (David Duchovny). Lucrurile se schimbă acum, nu foarte mult e adevărat, prin lansarea acestui material de 21 de minute în care Chris Carter și actorii implicați în noul X Files ne spun mai multe despre povestea de până acum și cea viitoare din The X Files.

În mod cert vom vedea mai mulți monștri și mai multe efecte speciale datorită avansului tehnologic pe care l-a avut televiziunea în ultimii 5-6 ani și asta o să facă bine serialului. Probabil că pe scenariul clasic vom vedea episoade în care agenții Scully și Mulder vor avea de rezolvat ceva mistere în paralel cu evoluția relației personale.

Nu știu cum sunteți voi, dar după ce am văzut materialul de mai sus mi s-a făcut dor de The X Files așa că azi o să revăd primul și ultimul episod al seriei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep