HomeFeaturedFocusVIDEO: prima reclama la seria Galaxy A (2016)

VIDEO: prima reclama la seria Galaxy A (2016)

Deși a trecut ceva vreme de când Samsung a prezentat oficial seria Galaxy A (2016), cu modelele A3, A5 și A7, cu viitorul Galaxy A9 fiind aproape de anunțul oficial și el, toate modelele sunt disponibile deocamdată doar în China. Însă apar semne că o disponibilitate ceva mai globală se apropie, evident, pentru cele trei modele deja lansate oficial. Samsung a lansat un prim spot publicitar pentru aceste telefoane.

Îmi pare a fi unul destul de reușit, poate tocmai pentru că este unul generic, fără a face referire la un anumit model din serie. Încearcă să pună câteva întrebări oarecum existențiale despre utilizatorul de smartphone și despre felul în care acesta își folosește dispozitivul, însă pare a conduce la concluzia că primează conținutul media. Fotografiile și clipurile video sunt cele mai frecvente răspunsuri la întrebările care încep toate cu why.

Vă invit să urmăriți promo-ul celor de la Samsung și să încercață să găsiți propriile răspunsuri la întrebările lansate acolo. S-ar putea să fie interesant.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep