HomeFeaturedFocusWindows Insiderii din Germania pot lua Lumia 950 si 950 XL cu...

Windows Insiderii din Germania pot lua Lumia 950 si 950 XL cu Display Dock, husa de piele bundle si discount de 50 EUR

Lumia-950-Mozo-leather-covers1

Un gest foarte frumos este făcut de Microsoft Germania care împreună cu T-Mobile Germania oferă celor ce au făcut parte din prorgamul de testare Windows Insider pentru Windows 10 aparatele Nokia Lumia 950 și Lumia 950 XL împreună cu Display Dock și discount de 50 EUR la prețuri începând de la 550 EUR respectiv 650 EUR plus o husă Mozo din piele, gratuit.

Ceva similar s-a întâmplat și în SUA unde cei ce au luat Lumia 950 și Lumia 950 XL au primit vouchere cu care să poată comanda gratuit Display Dock din Microsoft Store.

bundle

Mi-ar plăcea mult ca ceva similar să se întâmple și în România unde Microsoft tocmai a anunțat disponibilitatea Lumia 950 și Lumia 950 XL dar nu a dat niciun fel de detaliu despre când, unde și la ce preț se poate lua Display Dock-ul, dispozitivul fără de care funcția Continuum nu poate fi pusă în valoare.

Până la urmă dă roade să lucrezi ca betatester pentru Microsoft :).

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Mac
    Telekom a cheltuit multi bani pe reclama, nu stiu cum e cu suportul dar stiu ca la reclama nu s-au dat înapoi de la nimic, inclusiv sa promită 4G nelimitat in situatii in care nu era asa.
    Iar un dock gratis ar fi o reclama foarte buna pt ei.

  2. Din câte am văzut e un aranjament între Telekom și MS. Dar în România la ce să te aștepți de la Telekom?! Cred că au cel mai prost serviciu de relații cu clienții!

  3. @Mihai
    Tehnicalitatile ne omoara. MS a putut face asta in Germania pentru ca are MS Store si cheltuielile de acolo le-au putut deduce. La noi … daca dau Dock-uri gratis cineva trebuie sa la plateasca, ori nu cred ca MS Romania va plati cate 100 EUR pe fiecare Dock vandut

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep