HomeFeaturedFocusAsus anunta Pegasus 5000 pentru China

Asus anunta Pegasus 5000 pentru China

Este practic terminalul despre care am vorbit cu câteva zile în urmă, cu prilejul tradiționalei vizite la TENAA și care la momentul acela purta numele de Asus Pegasus X005. Am avut dreptate când am spus că nu mai este mult și vom asista la un anunț oficial. Iată-l că a venit! Nu există diferențe de ordin tehnic față de ceea ce știam la acel moment, cu singura mențiune că Pegasus 5000 va avea două versiuni, diferite prin cantitatea de memorie RAM. Una cu 2 GB de memorie RAM și una pentru cei care solicită ceva mai mult telefonul, cu 3 GB de RAM. S-a clarificat și misterul capacității bateriei, care este de 4850 mAh.

Prețurile pentru cele două versiuni, valabile pentru China, sunt echivalentul a 198 dolari pentru cea cu 2 GB de RAM și de 270 dolari pentru cea cu 3 GB de RAM. Se pot face și afaceri mai bine, mai ales pe această piață, însă Asus a arătat în ultima vreme că este un producător care știe să facă telefoane. Iar acest lucru costă puțin mai mult decât brand-urile chinezești de linia a doua și a treia.

Din păcate este tot mai evident că seria Pegasus este destinată pieței din China și eventual altor piețe din Asia, cu șanse mici de tot de a ieși înspre Occident, înspre Europa. Cel puțin la nivel oficial.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep