Ceasul Vector Watch poate acum sa controleze muzica, Nest si sa afiseze stream-urile Twitter si Facebook

0

UpdateVectorWatch

Săptămâna asta ceasul Vector Watch a primit un update de firmware și alături de un update al aplicației pentru Android introduce câteva funcții extrem de faine. Prima este că poate să controleze aplicația Play Music de pe Android direct de pe telefon.

Apoi că afișează în notificările de pe ceas toate informațiile relevante de pe Twitter și Facebook.

Și nu în ultimul rând, posesorii de Nest și utilizatorii de Evernote au și ei integrarea direct pe ceas.

VectorWatch_3VectorWatch_2

Ca și până acum update-ului firmware-ului de pe ceas se face prin intermediul aplicației de pe smartphone. Va aduce versiunea de firmware de la 1.0.0.0 la 1.1.0.0.

VectorWatch_5

Durează câteva minute și în urma update-ului nu veți pierde setările existente. După repornirea ceasului, veți vedea că în aplicația de smartphone au aoărut aplicații noi (le găsiți în Apps) și stream-uri noi (sunt în Streams).

Vector WatchVectoWatch_7

Adică Evernote, Music și Nest vor apărea ca și opțiuni de instalare de aplicații pe ceas, le veți găsi ulterior pe ceas. Iar pentru Streams, de îndată ce configurați integrarea cu conturile de Facebook și Twitter veți îbcepe să primiți notificările pe ceas.

Din ce am testat până acum pe Android, controlul muzicii de pe ceas merge doar cu aplicația nativă Music Play. Mi-ar fi plăcut să fie o soluție universală – eu folosesc mai des TuneIn Radio și aștept integrarea și pentru asta.

Vizavi de controlul termostatului Nest sau integrarea Evernote nu vă pot zice prea multe că nu am testat încă.

image

Mă bucură să văd că dezvoltarea Vector Watch continuă și încep să apară chestii faine, care extind utilitatea ceasului inteligent. Urmează … integrarea Uber!

Dacă nu ați făcut încă update-ul la noua versiune a aplicației Vector Watch de Android și a noului firmware, faceți asta acum că merită.

Vector Watch 1.1.1 de Android poate fi descărcată de aici. Spor la download!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here