HomeFeaturedFocusLenovo K4 Note prezentat oficial

Lenovo K4 Note prezentat oficial

Terminalul chinezilor, care suna ca o promisiune interesantă încă din stadiul de informații fără suport oficial (informații care în mare parte au fost adevărate), nu dezamăgește deloc. Cred că pot să afirm acest lucru în ciuda faptului că prețul oficial al telefonului este ceva mai mare decât se așteptau fanii. Lenovo K4 Note va fi pus în vânzare în China și India în primă fază, la un preț echivalent a 180 dolari. Nu este foarte mult, mai ales dacă trecem puțin în revistă specificațiile tehnice ale acestuia.

Lenovo-K4-Note full

Lucru pe care o să îl și facem. Un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core (Cortex A53) la 1,5 GHz se ascunde cuminte în spatele unui display IPS LCD de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli) protejat cu Gorilla Glass 3. O stocare internă de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o memorie RAM de 3 GB, cele două camere foto, de 13 și respectiv de 5 megapixeli, acumulatorul de 3300 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat pe spatele telefonului și Android-ul 5.1 Lollipop completează configurația acestui smartphone.

Accentul se pare că este pus pe zona de audio, Lenovo K4 Note bucurându-se de două difuzoare frontale de 1,5 Watti fiecare (Twin Dolby Atmos) și trei microfoane pentru înregistrarea cât mai clară a vocii.

Să vedem dacă, din punct de vedere comercial, Lenovo se va orienta și înspre piețele ceva mai occidentale.

via Lenovo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep