HomeFeaturedFocusCum ar putea arata iPhone 6c

Cum ar putea arata iPhone 6c

Subiectul este departe de a fi abandonat. După o perioadă în care au existat câteva declarații mai răspicate cum că Apple a renunțat definitiv la ideea de smartphone de 4 inchi, zvonurile au reînceput să apară și parcă de această dată ceva mai agresive. Nici negarea lor nu a mai funcționat, așa că aș merge și eu în linia celor care afirmă că iPhone-ul va reveni într-o formă la dimensiunea pe care toți fanboy-șii o ridicau în slăvi pe vremea generației 4/4s și mai apoi 5/5s și au uitat-o rapid când a apărut generația 6/6s.

Și dacă tot am vorbi despre formă, mai sus aveți viziunea unui anume Ferry Passchier (un alt artist grafic care se promovează fără costuri atacând un subiect foarte popular) despre cum va arăta un potențial model de iPhone 6c. Una extrem de studiată, care nu revoluționează deloc și care combină aspectul și dimensiunea de la iPhone 6 și 6 Plus, cu gama de culori de la iPod și cu foarte puține inovații, mai ales în materie de paletă de culori. Arată interesant (mai ales culorile) și cred că ar avea ceva priză la public. Depinde însă mult și de configurația propusă și mai ales de politica de prețuri a companiei din Cupertino, una destul de egoistă, am putea să îi spunem.

Vă las cu fotografia care ilustrează un posibil iPhone 6c lângă cei doi frați mai mari ai săi, într-o gamă vie de culori și cu mai multe poze în link-ul sursă.

via 9To5Mac

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep