HomeFeaturedFocusHTC One M10 vine in doua variante de CPU, dar dupa MWC...

HTC One M10 vine in doua variante de CPU, dar dupa MWC 2016

c87450e6e3b84943b84a5ed51d7a8103

Dacă despre LG și Samsung știm că pregătesc lansări interesante la Mobile World Congress 2016 de la Barcelona, nu același lucru se poate spune și despre HTC. Bănuim că vine un One M10 (la care sperăm că HTC a învățat lecția dură a lui One M9 legată de încălzire și camera foto), dar pentru prima dată în mulți ani, nu avem detalii foarte clare despre el.

Să fie oare pentru că HTC a întărit măsurile de securitate sau pentru că nu există încă acest M10, sau ”Perfume” cum îi zic unii?

Ce se zvonește este că HTC va oferi One M10 în două variante de echipare pentru procesor, adică un clasic Qualcomm (Snapdragon 820) pentru SUA și Europa, iar pentru China și sud-estul Asiei cu CPU MediaTek.

Eu unul sper ca HTC să nu facă greșelile din anii trecuți în care deși a anunțat modelele One M mai repede decât Samsung nu a putut să le aducă pe piață decât după aceștia. Așa că poate e mai logic să se abțină să prezinte modelul până în clipa în care știe sigur că îl poate produse în cantități semnificative pe care să le trimită la operatori imediat ce anunță disponibilitatea.

via slashgear

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep