HomeFeaturedFocusLeTV, rebranding pentru expansiunea globala

LeTV, rebranding pentru expansiunea globala

Producătorul chinez de echipamente IT și de home entertainment a anunțat o operațiune de amploare de rebranding, ca prim pas al unei expansiuni globale. Asta este cumva partea bună din toată această mare veste. Am văzut că știu să facă niște telefoane smart destul de atractive, cu atât mai bine că produc și alte echipamente, chiar și smart TV-uri. Că LeTV (pe care l-am mai văzut scris și Letv) a devenit acum LeEco, pe mine unul mă lasă rece. Are aceași rezonanță care pare să imite ironic un accent de francez. Nici măcar explicația oficială care arată că Eco vine de la Ecosystem, nu ajută prea mult.

“Letv is where we started, but LeEco is our future. We will create a more beautiful eco world with new value for our users. And our brand-new logo will bring users into this exciting world.”

Important este că oamenii vor să iasă cu produsele lor din China și eu sper ca Occidentul (și mai ales Europa) să fie în strategia lor. Sunt destul de convins că au puterea să susțină această manevră până în momentul în care își va arăta roadele. Compania are o valoare estimată la peste 12 miliarde de dolari. Bravo pentru ambiție, succes în viitor!

Un exemplu pe care ar trebui și alții să își facă curaj să îl urmeze.

via Gadgets 360

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep