HomeFeaturedFocusOppo F1 anuntat oficial

Oppo F1 anuntat oficial

Producătorul chinez de smartphone Oppo lansează o nouă serie de terminale care vor pune accentul, conform propriilor declarații, pe un design premium și pe funcțiile camerelor foto, în încercarea de a targeta utilizatorii preocupați de acest aspect. Este vorba despre seria F, iar Oppo F1 este primul terminal anunțat oficial din această familie. Telefonul este disponibil deja, e drept, în Vietnam, însă există promisiuni din partea producătorului că mai multe piețe se vor bucura de acest dispozitiv. Și din acest punct de vedere Oppo a reușit câteva isprăvi demne de laudă, ca pătrunderea în Statele Unite, așa că așteptăm o nouă faptă de vitejie, prin atacarea comercială a Europei.

Din punct de vedere al caracteristicilor cu care vrea să își cucerească publicul, Oppo F1 se remarcă din start prin construcția metalică unibody și prin camera foto frontală, dedicată evident amatorilor de selfie-uri, care propune un senzor de 8 megapixeli (f/2.0) și care vine cu câteva funcții interesante: Beautify 3.0, 8 “live color filters” și posibilitatea de a transforma ecranul în flash.

oppo f1 front

Restul specificațiilor tehnice este compus dintr-un display IPS de 5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 616 cu procesor octa-core de 1,7 GHz (Cortex-A53) și cu GPU Adreno 405, o memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, stocare internă de 16 GB, abilități dual-SIM, un Android 5.1 Lollipop cu Color 2.1 peste și un acumulator de 2500 mAh.

Prețul pentru Vietnam este de 290 dolari, destul de mare pentru așteptările pe care le aveam. Din punctul meu de vedere există opțiuni mult mai fericite la acești bani, mai ales pentru piețele asiatice, însă aici se vede intenția celor de la Oppo de a se poziționa ca brand de lux. Sunt curios dacă le va ține această strategie.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep