HomeFeaturedFocusRecomandare: Runtastic Pro se poate descarca gratuit din Windows Store

Recomandare: Runtastic Pro se poate descarca gratuit din Windows Store

Runtastic PRO Lead for Windows Phone

Pentru o scurtă perioadă aplicația Runtastic PRO este gratuită în Windows Store (în mod normal costă 5 USD) și poate fi descărcată și instalată de oricine, inclusiv pe Windows 10 Mobile. Din punctul meu de vedere Runtastic PRO este în momentul de față cea mai completă și cea mai bună aplicație pentru monitorizarea activităților sportive – de asta am și cumpărat-o acum vreo 2 ani.

Față de versiunea gratuită, Runtastic PRO permite urmărirea via GPS a rutelor urmate, înregistrarea distanței, a vitezei, elevației, viteze maxime și minime pe o grămadă de tipuri de activități sportive, printre care și schiul. Acestea se pot selecta dintr-o listă lungă ce include atât activități în aer liber cât și cele din interior, runtastic putându-se conecta și cu soluții dedicate de monitorizare a ritmului cardiac. Cine vrea să își facă un cont pe runstatic va putea accesa rute de alergare/biciclism deja predefinite sau partajate de alți utilizatori.

Chestiile cu adevărat interesante mi se par facilitățile de urmărire LIVE a traseului și feedback-ul vocal (oferind prin sinteză vocală) pe care aplicația le oferă.

Eu zic să nu mai pierdeți timpul și să descărcați acum aplicația, cât e gratuită. Link-ul din Windows Store este aici.

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep