HomeFeaturedFocusRemote Desktop Preview disponibil pentru Windows 10 Mobile si Continuum

Remote Desktop Preview disponibil pentru Windows 10 Mobile si Continuum

3288.Figure4_4D19C221

Cea mai recentă versiune a clientului Remote Desktop Preview pentru Windows 10 aduce suportul și pentru Windows 10 Mobile și mai important, pentru funcția Continuum for phones. Pentru cine nu știe, aparatele Windows 10 Mobile ce au Continuum pot să fie transformate în mini PC-uri cu ajutorul Display Dock și a unei tastaturi, maus și monitor mai mare. Pentru acestea noul client Remote Desktop începe să devină un instrument indispensabil, dând cu adevărat valoare funcției Continuum: dacă ai nevoie să intri remote pe un sistem nu îți trebuie decât un smartphone cu Continuum și conectivitate la net, nu mai ești nevoit să cari după tine un laptop.

1055.Figure9_58D42AB5

Cred că v-ați dat seama deja, Remote Desktop Preview este aplicație UWP, adică același cod rulează și pe PC și pe smartphone.

7522.Figure2_768E0361 2211.Figure1_6678443E

Marele atu este că prin telefon, folosind un maus și o tastatură se poate accesa la de la distanță un alt sistem, la fel de simplu precum ai face-o de pe un laptop.

Sunt convins că pentru administratori de sisteme combinația de Windows 10 Mobile cu Continuum și aparate precum Lumia 950/950 XL și un display dock, tastatură și maus, și noul client Remote Desktop va aduce o productivitate crescută și o mobilitate mai mare. Abia aștept să testez :).

Noul Remote Desktop Preview de Windows 10 Mobile se poate descărca de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep