HomeFeaturedFocusSamsung aduce in Romania Galaxy A3 si Galaxy A5 (2016)

Samsung aduce in Romania Galaxy A3 si Galaxy A5 (2016)

Iată că producătorul numărul unu la nivel mondial reușește ca, la ceva mai mult de o lună de la anunțul oficial al noii serii Galaxy A, ediția 2016, să aducă primele două terminale din această serie (caracterizată printr-o construcție de metal și sticlă) și pe piața din România. Este vorba despre Samsung Galaxy A3 și Samsung Galaxy A5. În mod normal, și restul membrilor familiei (A7 și A9) vor apărea la un moment dat pe meleaguri mioritice.

„Ne bucurăm să aducem Seria A 2016 în România și să le oferim utilizatorilor o parte din beneficiile cheie oferite de un flagship, precum și un design elegant. Display-urile mai mari, camerele foto avansate și durata de viață a bateriei fac din aceste smartphone-uri dispozitivele potrivite pentru consumul și partajarea de conținut digital, venind în întâmpinarea unui stil de viață activ și conectat”, a declarat Mihaela Toma, Product Manager IM Division în cadrul Samsung Electronics România.

Cele două terminale sunt deja disponibile în rețeaua de parteneri Samsung din România, în versiunile de culoare negru și auriu.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep