HomeFeaturedFocusEditia 2016 a lui Samsung Galaxy J1 este aici!

Editia 2016 a lui Samsung Galaxy J1 este aici!

Este terminalul emblematic pentru segmentul low-cost de la Samsung, iar ediția 2016 vine cu câteva îmbunătățiri destul de esențiale, care vin exact acolo unde durea mai tare configurația primei ediții de Samsung Galaxy J1. Prețul nu se modifică foarte tare, reiterarea din 2016 costând aproximativ 130 dolari. Este foarte adevărat, sunt chiar multe opțiuni mult mai atractive din punct de vedere tehnic la acest preț, însă nu trebuie să uităm că vorbim despre un Samsung, orice ar însemna asta! Coreenii marșează pe ideea că este totuși producătorul numărul unu din piață, însă brandul este o noțiune destul de volubilă și cred că ar trebui depășită situația în care se dădeau bani și pentru numele produsului. Performanțele acestuia ar trebui să dicteze prețul.

Revenind la Galaxy J1 (2016), acesta propune un display mai mare, de 4,5 inchi (dar păstrează aceeași rezoluție de 480 x 800 pixeli). La nivel de chipset, noul telefon vine cu un Exynos 3475 cu procesor quad-core de 1,3 GHz. Un pas în față l-a făcut și memoria RAM, care acum este de 1 GB. S-a dublat și stocarea internă, care a ajuns la 8 GB, însă s-au păstrat camerele foto de 5 și de 2 megapixeli. Acumulatorul este de 2050 mAh.

Cam așa arată limita de jos pentru Samsung. Un smartphone pe care eu l-aș fi văzut la un preț psihologic de 99 dolari. Dar cine știe cum privește Samsung lucrurile.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep