HomeFeaturedFocusGionee a prezentat Marathon M5 mini

Gionee a prezentat Marathon M5 mini

Evident, ca la orice versiune mini, compactă, specificațiile tehnice au de suferit. Nu scade doar dimensiunea, se mai ciupește și din specificațiile tehnice. Practic, din ceea ce știam că este Gionee Marathon M5 nu prea a mai rămas mare lucru la nivel tehnic. Numele este legat mai degrabă de o asemănare de ordin fizic. Noul Marathon M5 mini lasă din pretenții chiar și la capacitatea acumulatorului, acea trăsătură care era definitorie (prin autonomia ridicată pe care o conferea terminalelor) pentru seria Marathon.

Așadar, Gionee Marathon M5 mini încearcă să își cucerească publicul cu un display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia pulsează un chipset Mediatek MT6580. O memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 8 și respectiv 5 megapixeli și un Android 5.1 Lollipop completează configurația acestui telefon, în care se remarcă acumulatorul de 4000 mAh. Este mare, dar nu așa cum ne-au obișnuit telefoanele din această serie.

Chiar și așa, la un preț cinstit, terminalul poate prezenta interes. Însă, cum aceste informații comerciale nu au fost dezvăluite încă, nu ne putem pronunța asupra gradului de spectaculozitate al lui Gionee Marathon M5 mini. Nu încă!

via The Gadget Freak

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep