HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 3 aproape de lansare

Xiaomi Redmi 3 aproape de lansare

De fapt, dacă e să ne luăm după ultimele informații oficiale care circulă, terminalul, care a făcut deja celebra vizită la TENAA (ocazie cu care avem și specificațiile sale tehnice), va fi anunțat oficial săptămâna viitoare, pe 12 ianuarie. Producătorul chinez a lansat deja o campanie de teasing pentru acest entry-level, care vehiculează această dată pentru informații oficiale.

Până atunci putem fără emoții să ne testăm răbdarea trecând un ochi peste configurația acestui telefon care, dacă urmează modelul predecesorilor din serie, va fi pus în vânzare la un preț de 100 dolari. Ce oferă Xiaomi pentru acești bani? Chiar multe, aș putea spune. Un display HD (720p) de 5 inchi, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un chipset, cel mai probabil MediaTek, cu procesor octa-core de 1,5 GHz, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (cea dedicată selfie-urilor), un Android 5.1 Lollipop, conectivitate LTE, abilități dual-SIM, un aspect care induce o carcasă metalică și un acumulator de 4000 mAh. Eu zic că este chiar OK pentru 100 de dolari, deși pentru preț avem nevoie de o confirmare oficială după momentul anunțului oficial.

Să sperăm că Xiaomi nu începe iarăși vânzarea acestui telefon cu operațiuni de tip flash-sale atât de specifice pentru ei. Să sperăm și mai tare că Xiaomi își ia odată inima în dinți și face un pas, oficial și mai mare, către piețele occidentale. Ne interesează Europa în mod special.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep