HomeFeaturedFocusZTE anunta oficial modelul Nubia Prague S

ZTE anunta oficial modelul Nubia Prague S

Este o alternativă fără prea mari modificări a deja existentului ZTE Nubia My Prague, lucru care mă face să nu cred că îl putem numi un adevărat succesor. Totuși, merită puțină atenție din partea noastră, tocmai pentru că ne arată cum se comportă un producător atunci când vrea să scoată o continuare a unui terminal, dar nu prea s-a ocupat de problemă așa cum ar fi trebuit. Diferența dintre My Prague și Pargue S este infimă și totodată ciudată. În plus, ridică semne de întrebare legate de logica acestei acțiuni, una pe care probabil doar cei de la ZTE o înțeleg.

Telefonul vine cu același display Super AMOLED full HD (1080p) de 5,2 inchi, protejat cu sticlă 2.5D. În spatele său se ascunde același chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core. La nivel de camere foto avem aceleași două camere, cea principală de 13 megapixeli și frontala de 8 megapixeli. Chiar și acumulatorul are capacitate identică, de 2200 mAh. Sistemul de operare este tot Android 5.1 Lollipop. Chiar și tehnologia FiT, care permite lucrul cu telefonul prin intermediul marginilor sensibile la atingere.

Diferențele sunt date de stocarea internă, care acum este de 64 GB (My Prague avea fie 16 fie 32 GB), de memoria RAM, care este de 3 GB (față de versiuni cu 2 sau cu 3 GB) și de prezența scanner-ului de iris ocular la Prague S. Mai putem vorbi de o grosime crescută la noul membru al familiei (de la 5,5 mm la 6,8 mm), care, culmea, în ciuda acestui fapt, vine cu o greutate mai mică. Destul de aiurea.

Telefonul este deja disponibil la precomandă în China, la un preț echivalent a 370 dolari, destul de mare pentru ceea ce are de oferit, mai ales în condițiile în care vorbim de piața din China. Însă, în buna tradiție ZTE, sunt șanse mari ca terminalul să devină disponibil și mai în Occident.

via FoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep