HomeFeaturedFocusHTC Desire 530 se arata la fata?

HTC Desire 530 se arata la fata?

Deși nu au ieșit la iveală foarte multe detalii despre acest terminal, mai ales de ordin tehnic, totuși acesta a fost listat pe un site de comerț din Europa și mai apoi retras de acolo. Lucru cam ciudat, pentru că de obicei când se întâmplă asemenea grozăvie, tocmai detaliile tehnice se afișează. Cred că putem trece peste această ciudățenie (dar păstrăm o doză de rezervă) și ne mutăm atenția pe informațiile care au ajuns la opinia publică. Nu de alta, dar un Desire 530 ar cam trebui să apară, dacă este să păstrăm cadența. Și în plus, vorbim despre un urmaș al celebrului Desire 500, care a făcut o figură frumoasă de vânzări, mai ales în ofertele operatorilor. Performanțe pe care 510 și mai apoi 520 nu au reușit să le mai repete.

Așadar, ceea ce știm despre HTC Desire 530 din surse relativ îndoielnice, sunt câteva informații legate de prețul de vânzare al acestui terminal, care va fi de 190 de euro, de data de disponibilitate a lui, care va fi de 29 februarie, lucru care ne duce cu gândul la un anunț oficial în perioada MWC-ului. Plus o schemă destul de sărmană de culori, în alb și negru.

Încă odată, informațiile (care între timp au și dispărut) provin din surse mai puțin oficiale, așa că este nevoie de puțină reținere din partea celor mai entuziaști. Vom vedea dacă aceste informații se potrivesc cu planurile celor de la HTC.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep