HomeFeaturedFocusMark Zuckerberg urca pe locul 4 in topul celor mai bogati oameni

Mark Zuckerberg urca pe locul 4 in topul celor mai bogati oameni

Nu-i așa că ați dat astăzi măcar un like? Sau măcar ați deschis Facebook-ul ca să vedeți care mai sunt noutățile (deși mi se pare tare aiurea că populara rețea de socializare a devenit sursă de informare)? Ei bine, într-o foarte mică măsură, aceste acțiuni ale voastre l-au propulsat pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook pe locul al patrulea în topul celor mai bogați oameni de pe glob, acolo unde s-a devansat pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care a picat pe locul al cincelea.

Nu i-aș plânge deloc de milă lui Bezos, cel mai prolific om de afaceri în 2015, an în care practic și-a dublat valoarea averii. Chiar dacă declinul Amazon de 18 procente de anul acesta i-a redus averea cu aproximativ 10 miliarde de dolari. Omul încă are 49,1 miliarde dolari, iar Zuckerberg are 50 de miliarde. Calculele realizate de Bloomberg țin cont de prețurile acțiunilor și sunt destul de apropiate de prezent.

Ce ar mai merita notat din acest clasament este faptul că, cinci din primii zece cei mai bogați oameni de pe glob și-au făcut averile în zona tehnologiei. Asta este un lucru bun!

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep