HomeFeaturedFocusMeizu MX6 isi face timid aparitia?

Meizu MX6 isi face timid aparitia?

Un terminal de la Meizu, pe numele său de cod M681Q, a trecut zilele acestea pe la organismele de certificare din China, unde a și obținut, se pare, undă verde pentru lansarea pe piața din China. Entuziaștii au declarat aproape la unison că este vorba despre viitorul flagship al producătorului chinez, Meizu MX6, programat să apară undeva în cursul lunii aprilie. Bineînțeles că aceasta este doar o speculație, așa că trebuie tratată cu o doză de rezervă. Oricum, câteva detalii de ordin tehnic despre acest viitor terminal Meizu dau de înțeles că este vorba despre un high-end. Și singurul model de top pe care îl pregătesc chinezii este chiar MX6.

Se știe despre el până acum că va veni cu un chipset MediaTek Helio X20, cu procesor deca-core (cu 10 nuclee) și cu GPU Mali-T880 MP4, cu o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Ecranul, a cărui dimensiune nu se cunoaște încă va avea rezoluție full HD, acumulatorul va fi de 4000 mAh, cuplul de camere foto va fi format dintr-o principală de 21 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli. Iar sistemul de operare va fi, evident, un Android 6.0 Marshmallow.

Rău nu arată, însă vă rog să țineți minte că informațiile nu sunt de natură oficială. De obicei ceea ce răzbate de la instituțiile de certificare din diferite țări se adeverește în momentul anunțului oficial, însă au mai existat și desincronizări. Așa că puțină precauție nu strică.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep