HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A9 Pro, aproape de lansare

Samsung Galaxy A9 Pro, aproape de lansare

Și extrem de interesant, aș fi putut completa încă din titlu, dar acesta ar fi devenit prea lung. Se pare că o ediție cu câteva upgrade-uri cheie a lui Samsung Galaxy A9 este pe cale să apară. Spun asta pentru că telefonul a fost surprins într-o vizită pe la GFXBench, acolo unde a lăsat la iveală câteva caracteristici tehnice. Suficiente încât să ne dăm seama că producătorul coreean a umblat exact acolo unde era mai mare nevoie, venind cu un phablet destul de apropiat ca și configurație de un flagship și care, dacă este să respectăm regula stabilită de predecesorul său, va avea un preț mult mai prietenos cu buzunarele cumpărătorilor decât flagshipurile Samsung.

Ca să și argumentez teoria de mai sus, o să vă spun că Galaxy A9 Pro vine cu o cantitate de memorie RAM de 4 GB, cu o cameră foto principală de 16 megapixeli (față de 13 cât avea A9) și o cameră frontală dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli (prin comparație cu cei 5 megapixeli ai lui Galaxy A9). Restul specificațiilor se păstrează. Adică un display de 6 inchi fullHD, un chipset Qualcomm Snapdragon 625, o stocare internă de 32 GB și un Android 6.0 Marshmallow.

Prețul nu are cum să fie mult mai mare decât cel pretins pentru Galaxy A9, de aproximativ 300 dolari. Un astfel de smartphone precum Galaxy A9 Pro, venit de la Samsung la un preț de aproximativ 350 dolari, are șanse mari de tot să prindă la public. Cred că o diagonală mai mică a ecranului, l-ar fi putut transforma în hit. Însă ar fi fost un pericol pentru Galaxy S7.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep