HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S7 si S7 Edge lansate oficial: camera mai buna, slot...

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge lansate oficial: camera mai buna, slot microSD si multe altele

s7 s7 edge

A venit momentul în care Samsung a prezentat oficial noua gamă de smartphone-uri Samsung Galaxy S7. Ele sunt exact așa acum le-am văzut în leak-urile de până acum și vin cu o nouă cameră, un design mai finisat și slot microSD pentru extinderea mediului de stocare.

Un lucru e de la început foarte interesant: camera foto de pe Samsung Galaxy S7 și S7 Edge nu a primit o creștere în ceea ce înseamnă numărul de megapixeli, din contră, Samsung a introdus o cameră de 12 MP peste care a adus sistemul Dual Pixel (parcă am mai auzit asta acum vreo câțiva ani la HTC, nu?). Acest sistem permite o focalizare mai rapidă, pentru că toți pixelii sunt folosiți pentru focalizare, față de doar 78% din cei de S6.

P1110363

Și da, e reintrodus slot-ul microSD pentru stocare, gama S7 permițând folosirea unor carduri cu capacitate de până la 200 GB. pentru stocare, seria Galaxy S7 are opțiuni de 32GB sau 64GB și  4GB RAM.

În ceea ce înseamnă autonomia, Galaxy S7 vine cu o baterie de 3000 mAh, S7 Edge cu una de 3600 mAh ce pot fi încărcate wireless în 130 de minute. Ambele aparate au și certificarea IP68, adică se pot folosi în apă – totuși nu cred că cineva o să facă în mod voit astfel de experiențe.

Design-ul e schimbat subtil, combinația de metal și sticlă le prinde bine. Același spate puțin curbat, cu margini rotunjite.

samsung-galaxy-s7-hands-on-23

Acum să vedem lucrurile cele mai arzătoare: ambele aparate vin cu CPU Exynos 8890 (octa-core, maximum clock speed of 2.3GHz) sau the Snapdragon 820 SoC (2.15GHz, quad-core), pe un cipset de 64 de biți. Conform Samsung ar trebui să ofere o creștere între 30-60% a performanței față de ceea ce poate S6.

O da, și portul USB Type-C NU este aici. Interesantă mișcare din partea Samsung să ignore încă un an trendul deja adoptat de LG, Microsoft, Apple.

Cele două modele vin cu Android 6.0 Marshmallow.

Galaxy S7 vine cu display de 5.1 inci, S7 Edge are unul de 5.5 inci cu opțiuni de always on pentru afișarea orei, a notificărilor și a intrărilor din calendar. În timp pe Always On vor veni și aplicații terțe.

Prețurile nu sunt schimbate: Galaxy S7 și S7 Edge vor avea prețuri de la 699 EUR / 799 EUR în Europa și vor veni pe piață din 11 martie.

via phonearena

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep