HomeFeaturedFocusSeria de tablete Samsung Galaxy Tab 3 iese la iveala

Seria de tablete Samsung Galaxy Tab 3 iese la iveala

Deocamdată este o apariție neoficială, dată de testarea destul de intensă a acestor produse, lucru care a condus în mod aproape inevitabil la setul destul de clasic de informații de ordin tehnic care au scăpat înspre ochii flămânzi ai opiniei publice. Se pare că prin GFX Bench au trecut atât modelul de 8 inchi, cât și cel de 9,7 inchi. Ambele cu ecrane Super AMOLED și cu aceeași proporție a ecranului ca la Tab 2, care arată intenția evidentă de a concura iPad-urile.

Modelul de 9,7 inchi propune o rezoluție a display-ului de 2048 x 1536 pixeli, în spatele căruia se va ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, un cuplu de camere foto de 8 și respectiv de 2 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow. Versiunea mai mică, de 8 inchi, va păstra toate specificațiile suratei mai mari, cu excepția capacității acumulatorului, care va fi ceva mai mică, chiar dacă aceste detalii nu au ieșit la iveală. În mod evident, vor exista versiuni doar cu Wi-Fi și unele cu conectivitate LTE.

tab-s3-benchmark

Mă aștept să le vedem destul de repede pe piață, nu ar fi exclus ca Samsung să încerce ceva chiar cu ocazia MWC-ului, deși acolo lumina reflectoarelor va cădea pe flagship-ul Galaxy S7. Dar, cine știe, poate că producătorul chiar vrea să atragă atenția cât mai mult asupra sa cu ocazia acestui eveniment. Oricum, de la apariția în benchmark-uri și până la anunțul oficial, în mod uzual nu trece foarte mult timp.

via SlashGear

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep