HomeFeaturedFocusLG K8, prima aparitie oficiala

LG K8, prima aparitie oficiala

Producătorul coreean de top pare decis să fie foarte activ în acest ajun de MWC și probabil și pe toată durata congresului. La doar câteva ore de la prezentarea oficială a lui LG Stylus 2, un nou membru al tinerei și numeroasei serii K de la LG și-a făcut apariția. Este vorba despre LG K8 și vestea și mai îmbucurătoare este dată de faptul că telefonul a fost listat pe site-ul LG din Ungaria. Ceea ce ne face să credem că terminalul va fi disponibil în piețe din Europa chiar din primele momente ale vieții lui comerciale. Așa că automat vine întrebarea legată de argumentele cu care acesta va încerca să își cucerească eventualii cumpărători.

Din punct de vedere tehnic, telefonul nu pare să iasă mult din tiparele seriei din care face parte. Un display IPS HD de 5 inchi, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core, o memorie RAM de 1,5 GB, o stocare internă de 8 GB (care se poate extinde prin microSD cu încă 32 GB), un cuplu de camere foto de 8 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (cea frontală), un acumulator de 2125 mAh, un Android 6.0 Marshmallow și conectivitatea LTE, cam aceastea sunt caracteristicile care merită trecute în revistă.

Așa cum am mai spus-o deja când am vorbit despre această serie, pare a avea un potențial destul de mare de a se vinde bine în ofertele operatorilor, acolo unde LG a reușit să fie foarte des prezent. Evident, prețul va influența succesul său, așa că păstrăm o doză de rezervă până când vom cunoaște și acest detaliu destul de însemnat.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep