HomeFeaturedFocusDoua telefoane noi cu LTE de la Overmax

Doua telefoane noi cu LTE de la Overmax

Este vorba despre modelele Vertis 5510 Aim și Vertis 4520 Aim, prin care polonezii își propun să aducă conectivitatea LTE și la nivelul de jos, în zona de entry-level. Telefoanele nu ies în evidență din punct de vedere tehnic, păstrând doar o limită a decenței, însă prin prețul și prin conținutul pachetului din momentul vânzării pot deveni interesante. Cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, Overmax a devenit destul de activ prin ofertele Selgros, care asigură ceva vizibilitate, s-ar putea ca cele două terminale să facă o figură interesantă.

Vertis 5510 Aim este fratele mai mare care vine cu un display IPS HD (720p) de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează destul de timid un procesor quad-core de 1 GHz. O memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB (care se poate extinde prin microSD cu încă 32 GB), un cuplu de camere foto de 13 și respectiv 2 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop, conectivitatea LTE, abilitățile dual-SIM și un acumulator de 2400 mAh conturează imaginea tehnică a acestui terminal. Prețul de 720 de lei, recomandat de Overmax, pare cam mare. Însă conținutul pachetului, care aduce și un suport și un încărcător auto, precum și un toc dintr-o imitație de piele, parcă mai îndulcesc din acest minus.

vertis5510aim_post_overmax_3EN

Fratele mai mic, Vertis 4520 Aim, coboară dimensiunea ecranului la 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, vine cu un procesor quad-core de 1,3 GHz, coboară camera foto principală la doar 8 megapixeli și acumulatorul la 1700 mAh. Restul specificațiilor se păstrează, chiar și conținutul generos al cutiei (suportul pentru fixarea în parbriz și încărcătorul auto). Prețul recomandat este de 510 lei, ceva cam aspru pentru configurația propusă. Probabil că se simt costurile pătrunderii în rețeaua Selgros și ale prezenței din cataloagele acestui super-market.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep