HomeFeaturedFocusStart lansat pentru Huawei MateBook

Start lansat pentru Huawei MateBook

Se pare că hibridul Huawei MateBook lansat în cadrul MWC-ului de către producătorul chinez s-a bucurat de o primire destul de bună, cel puțin în ochii presei. Astfel că Huawei se poate lăuda cu nu mai puțin de cinci distincții pe care MateBook le-a primit din partea media.

Iată care sunt premiile pe care Huawei MateBook le-a primit:

  • Alphr.com i-a acordat titlul de cel mai bun dispozitiv 2-în-1 prezentat în cadrul MWC 2016, iar editorii publicației au declarat că Huawei MateBook a câștigat premiul datorită greutății sale reduse (în special în comparație cu Surface Pro și iPad Pro), duratei mare de viață a bateriei și felului în care dispozitivul a fost conceput în urma experienței dobândite de Huawei în producția de telefoane mobile. Alphr.com este o publicație de tehnologie din Marea Britanie care publică știri, review-uri, precum și materiale despre lideri cu viziune, care schimbă felul în care oamenii trăiesc și muncesc.
  • Expert Reviews a premiat Huawei MateBook la categoria “Best Hybrid”, datorită greutății ușoare, designului contemporan, accesoriilor utile, precum și a cititorului de amprente. Expert Reviews este un ghid de cumpărături în materie de tehnologie pentru consumatorii nerăbdători să folosească cele mai noi gadgeturi lansate pe piață.
  • Trusted Reviews a premiat dispozitivul cu distincția “Best in Show”, datorită designului produsului, ecranului incredibil și accesoriilor utile. Trusted Reviews este o publicație globală care publică review-uri realizate atât de experți, cât și de consumatori, precum și știri despre produse tech.
  • Computer Bild i-a acordat produsului premiul “Best Product: Tablet”, iar alegerea editorilor se datorează stylus-ului MatePen, performanțelor puternice și designului atrăgător, tipic pentru produsele Huawei. Computer Bild este cea mai populară publicație dedicată tehnologiei din Germania și se adresează în special utilizatorilor de PC care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows.
  • Know Your Mobile a acordat Huawei MateBook distincția “Best Hybrid.” Know Your Mobile este un site de tehnologie din Marea Britanie care acoperă subiecte legate de telefoane mobile, tablete și rețele de telefonie mobile.

Sunt destul de curios dacă toată această impresie pozitivă pe care produsul a lăsat-o se va reflecta și la nivel de vânzări, acolo unde competiția este destul de ascuțită. Huawei MateBook vine cu niște prețuri destul de ridicate, însă nici competitorii direcți nu se vând deloc ieftin. Duelul va fi fără îndoială foarte interesant de urmărit.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep